Κατηγορίες

ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΣΥΣΚΕΥΩΝ

ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΚΙΝΗΤΩΝ ORIGINAL

ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ-TABLETS-FCT

SMART TECH-GADGETS-WEARABLES-BLUETOOTH

ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΣΥΣΚΕΥΩΝ - POWER BANK

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΚΙΝΗΤΩΝ-TABLETS

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ SCOOTER - ΗΛEΚΤΡΙΚΑ ΠΑΤΙΝΙΑ

ΗΧΟΣ - ΕΙΚΟΝΑ

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

RADIO - ΣΤΑΘΕΡΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ - ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

ΠΑΡΑΪΑΤΡΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΜΗΧΑΝΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ - ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ- MYDATA - ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

JOB VOLTE-TEL LG Service mi ecosystem NSP ecosystem Lime Successories addlink silicon power crazy offers Μεταφορικά

Η «Μηλιόπουλος Δημήτριος και ΣΙΑ Ο.E.» με τον διακριτικό τίτλο VOLTE-TEL communications, δραστηριοποιείται στον χώρο της κινητής τηλεφωνίας από το 1999. Παρέχει πανελλαδική κάλυψη αποκλειστικά σε επίπεδο χονδρικής πώλησης και το πεδίο δράσης της σήμερα εκτείνεται σε 5 τομείς: Κινητή τηλεφωνία , Σταθερή τηλεφωνία - Τηλεφωνικά Κέντρα, Μηχανές γραφείου, Προϊόντα υψηλής τεχνολογίας , Υπηρεσίες Κινητής τηλεφωνίας.

Από την ίδρυσή της έως σήμερα, η VOLTE-TEL communications παρουσιάζει ανοδική πορεία, η οποία οφείλεται στον συνδυασμό τεσσάρων παραγόντων:
  • Στην εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων μας
  • Στην ευρεία γκάμα
  • Στις ανταγωνιστικές τιμές
  • Στην πολυετή εμπειρία και γνώση του προσωπικού μας, όσον αφορά θέματα υψηλής τεχνολογίας και κινητής τηλεφωνίας

Πρωταρχικός σκοπός της εταιρίας είναι η άμεση εξυπηρέτηση και ικανοποίηση των απαιτήσεων των πελατών μας.

Διεύθυνση εταιρείας : Ανδρέου Γεωργίου 36 –Σφαγεία ΤΚ.546 27, Θεσσαλονίκη.

Ώρες λειτουργίας : Δευτέρα- Παρασκευή 9:00 - 17:30

Μπορείτε να αποστείλετε τις παραγγελίες σας :

  • Στο site μας www.volte-tel.gr χρησιμοποιώντας κατά την είσοδό σας τον προσωπικό σας *κωδικό βλέποντας και την διαθεσιμότητα των προϊόντων μας.
  • Στο e-mail : orders@volte-tel.gr
  • Στο fax : 2310.762.834 χρησιμοποιώντας την φόρμα παραγγελιών μας. Για να κατεβάσετε την φόρμα παραγγελίας παρακαλώ πατήστε εδώ
  • Στα τηλέφωνα επικοινωνίας : 2310.541.542 / 2310.704.806 / 2310.77.80.88
  • Στον αρμόδιο πωλητή της περιοχής σας κατά την επίσκεψή του στον χώρο σας
*Σημαντικό : Κατά την είσοδο σας στον ιστότοπο μας ο λογαριασμός σας παραμένει ενεργός για διάστημα 3 μηνών από την ημερομηνία ενεργοποίησης . Ο λογαριασμός σας ανανεώνεται αυτόματα για άλλους 3 μήνες από την τελευταία τιμολόγηση σας.

Τρόποι πληρωμής

1)Μετρητοίς από την εταιρεία - Μετρητοίς αντικαταβολή - Προ-κατάθεση σε λογαριασμό της εταιρείας

Στα κινητά τηλέφωνα δεν γίνονται έκπτωση

2)Επιταγή ως 45 ημερών βάσει προϋποθέσεων.

Έκπτωση βάσει ποσοτικής παραγγελίας

Πώς γίνονται οι παραδόσεις

Όλες οι παραδόσεις εκτός πόλεως εκτελούνται με ACS COURIER ή ΕΛΤΑ (ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ) * Ελάχιστο κόστος παραγγελιών 30.00€ καθαρής αξίας. Δευτέρα - Παρασκευή: Η εκτέλεση των παραγγελιών γίνεται την ίδια μέρα για παραγγελίες εκτός Θεσσαλονίκης που έχουν δοθεί μέχρι τις 14:00 και για παραγγελίες εντός Θεσσαλονίκης μέχρι τις 12:00.

Η παράδοση για παραγγελίες εκτός πόλεως είναι από 1-2 εργάσιμες μέρες (ανάλογα με την περιοχή και την ημερομηνία έναρξης της αποστολής της παραγγελίας).Για περισσότερες λεπτομέρειες παρακαλώ επικοινωνήστε με την εταιρεία.

Χρεώσεις για παραδόσεις εκτός πόλεως

1)Για αξεσουάρ κινητών VOLTE-TEL

Η αποστολή για παραγγελίες άνω των 100.00€ καθαρής αξίας γίνεται δωρεάν .Για παραγγελίες χαμηλότερου κόστους υπάρχει χρέωση 3,50€ έως 3 κιλά και 5,50€ από 3-10 κιλά με την ACS και 4,40€ για δέματα έως 3 κιλά (ογκομετρικό μέχρι 10 κιλά και βάρος μέχρι 3 κιλά). Στις παραπάνω τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

2)Για προϊόντα υψηλής τεχνολογίας, αξεσουάρ κινητών ORIGINAL, ανταλλακτικά κινητής τηλεφωνίας, εξοπλισμός εργαστηρίου service, προϊόντα πληροφορικής, μηχανές γραφείου

Η αποστολή για παραγγελίες άνω των 250.00€ καθαρής άξιας γίνεται δωρεάν. Για παραγγελίες χαμηλότερου κόστους υπάρχει χρέωση 3,50€ έως 3 κιλά και 5,50€ από 3-10 κιλά με την ACS και 4,40€ για δέματα έως 3 κιλά (ογκομετρικό μέχρι 10 κιλά και βάρος μέχρι 3 κιλά). Στις παραπάνω τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

3)Για συσκευές κινητής τηλεφωνίας

Για αποστολή παραγγελιών ανεξαρτήτου ποσού υπάρχει χρέωση 3,50€ έως 3 κιλά και 5,50€ από 3-10 κιλά με την ACS και 4,40€ για δέματα έως 3 κιλά (ογκομετρικό μέχρι 10 κιλά και βάρος μέχρι 3 κιλά), εκτός αν η παραγγελία σας υπόκειται σε μια από τις δύο παραπάνω περιπτώσεις.

Με αγορά τουλάχιστον 5 συσκευών καθαρής αξίας 500,00€ και άνω η χρέωση των μεταφορικών είναι δική μας.

Στις παραπάνω τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

4)Για αποστολές service: Μπορείτε να τα αποστείλετε με δική σας χρέωση με οποιαδήποτε courier επιθυμείτε, ή κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με την εταιρεία (αποστολή μόνο με ACS ή EΛΤΑ -χρέωση δική μας) με χρέωση 3,50€(ACS courier) ή 4,40€(ΕΛΤΑ Πόρτα-Πόρτα) στο επόμενο τιμολόγιο. Η αποστολή του Service (επισκευασμένο / μη επισκευασμένο) από την εταιρεία μας στον πελάτη, βαρύνει τον πελάτη με χρέωση 3,50€ (ACS courier) ή 4,40€ (ΕΛΤΑ Πόρτα-Πόρτα)

*Αν κάποιος πελάτης συνεργάζεται με κάποια άλλη courier , μπορεί η παραγγελία να αποσταλεί με αυτήν (χρέωση παραλήπτη) αν α)κάνει προ-κατάθεση του ποσού σε τραπεζικό λογαριασμό β) αν γίνει αγορά δέματος από την courier γ) αν η αποστολή δεν περιλαμβάνει αντικαταβολή και πάντα κατόπιν συνεννόησης με την εταιρεία για κάθε μία από τις παραπάνω περιπτώσεις. Στις παραπάνω τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%

 

**Προσοχή στην άρνηση παραλαβής δέματος ο πελάτης χρεώνεται με το κόστος αποστολής και επιπλέον με το ποσό των 3,5 ευρώ + ΦΠΑ , ως υπηρεσία επιστροφής προϊόντων στην αποθήκη. Το συνολικό ποσό που προκύπτει, χρεώνεται στον πελάτη στην επόμενη παραγγελία του.

Προτεινόμενη τιμή λιανική πώλησης

Επιβεβαιώνουμε ότι οι τιμές είναι μόνο προτεινόμενες και όπως πάντα είστε ελεύθεροι να ορίζετε τις τιμές μεταπώλησης με βάση την δική σας τιμολογιακή πολιτική.

 

Πως γίνονται οι παραδόσεις για Κύπρο

Όλες οι παραδόσεις προς Κύπρο εκτελούνται με EMS courier σε 2-3 εργάσιμες μέρες. Για παραγγελίες μεγάλου όγκου, οι αποστολές γίνονται με μεταφορική εταιρεία κάθε Παρασκευή με παράδοση την Τρίτη στην Κύπρο και κατόπιν συνεννόησης. Όλες οι παραδόσεις θα γίνονται μετά την παραλαβή της πληρωμής (προ-κατάθεση).

Χρεώσεις για παραδόσεις για Κύπρο

1)Για αξεσουάρ κινητών VOLTE-TEL κλάση 1

Η αποστολή για παραγγελίες άνω των 250,00€ γίνεται δωρεάν .Για παραγγελίες χαμηλότερου κόστους υπάρχει χρέωση ανάλογη με το βάρος της παραγγελίας.

2)Για προϊόντα υψηλής τεχνολογίας , αξεσουάρ κινητών ORIGINAL κλάση 8, η αποστολή για παραγγελίες άνω των 1000,00€ γίνεται δωρεάν. Για παραγγελίες χαμηλότερου κόστους υπάρχει χρέωση ανάλογη με το βάρος της παραγγελίας.

3)Για συσκευές κινητής τηλεφωνίας

Για αποστολή παραγγελιών ανεξαρτήτου ποσού υπάρχει χρέωση ανάλογη με το βάρος της παραγγελίας εκτός αν η παραγγελία σας υπόκειται σε μια από τις δύο παραπάνω περιπτώσεις.

Αποδείξεις

Με την παραλαβή του δέματός σας, κρατήστε το έντυπο(voucher) της courier (ACS ή ΕΛΤΑ) ως απόδειξη παραλαβής του δέματος και ως προσωρινή απόδειξη πληρωμής. Μετά την παραλαβή των χρημάτων από την courier η εταιρεία εκδίδει απόδειξη είσπραξης η οποία αποστέλλεται σε επόμενη παραγγελία .

Εγγύηση των προϊόντων και επιστροφές

Η εταιρεία μας παρέχει εγγύηση καλής λειτουργίας των προϊόντων της για κάποια προϊόντα 1 έτος και για κάποια προϊόντα 2 έτη. Για κάρτες μνήμης SILICON POWER παρέχουμε ΙΣΟΒΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ . Όλα τα προϊόντα έχουν πιστοποίηση CE και Rohs σύμφωνα με τα standard που ορίζει η Ευρωπαϊκή Ένωση.

Για μηχανές γραφείου / μηχανήματα: Κάθε ζημιά η οποία προκαλείται από ελαττωματικό μέρος του μηχανήματος ή κατασκευαστικό λάθος θα επισκευάζεται χωρίς χρέωση. Σε καμία περίπτωση δεν θα γίνεται αντικατάσταση του μηχανήματος. Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να επιλέγει τον τρόπο και το μέρος της επισκευής της ζημιάς κατά την κρίση της.

Η εγγύηση δεν καλύπτει βλάβες που προκλήθηκαν από κακή χρήση του μηχανήματος, κακή εγκατάσταση, πτώση ή προσπάθεια επισκευής του από μη εξουσιοδοτημένο service. Επίσης ή εταιρεία μας δεν ευθύνεται για τυχόν βλάβες που προκλήθηκαν από λανθασμένη ηλεκτρική εγκατάσταση ή πτώση της τάσης και διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος. Η εγγύηση παρέχεται στον πρώτο αγοραστή και ισχύει από την ημερομηνία αγοράς του μηχανήματος με την αποστολή του τιμολογίου/απόδειξης αγοράς του.

Εγγύηση ανταλλακτικών

Όλα τα προϊόντα θα πρέπει να φέρουν τη σήμανση VL.
Συνθήκες που καθιστούν το προϊόν εκτός εγγύησης:
Οι ταινίες ασφαλείας , Φιλμ προστασίας και ετικέτες αναγνώρισης του προϊόντος θα πρέπει να μην έχουν σχιστεί ή αφαιρεθεί.
Το προϊόν θα πρέπει να είναι αυστηρώς εντός εγγύησης σε 3 μήνες που παρέχεται.
Το προϊόν δεν θα πρέπει να φέρει σπάσιμο , ράγισμα η γρατζουνιά, η ταινία σύνδεσης να μην έχει κοπεί η να έχει τσακίσει σε καμία περίπτωση.
Δεν θα πρέπει να έχει αφαιρεθεί η να έχει έρθει σε επαφή κανένα άλλο εξάρτημα με ξένα σώματα όπως υγρά.
Να μην έχει επισκευαστεί και να μην έχει γίνει καμία είδους επέμβαση στο προϊόν.

Επιστροφές

Επιστροφές προϊόντων γίνονται δεκτές εντός 7 ημερών αφού συμπληρώσετε την ειδική φόρμα RMA για κάθε προϊόν. Μετά την συμπλήρωση του RMA , παρακαλώ όπως το αποστείλετέ στην εταιρεία με e-mail ή fax και επικοινωνήστε με την εταιρεία. Στα προϊόντα γίνεται αντικατάσταση αφού ελεγχθούν από το τεχνικό τμήμα της εταιρείας. Αν μετά τον έλεγχο, το προϊόν δεν είναι ελαττωματικό, ο πελάτης βαρύνεται τα έξοδα αποστολών. Ελάχιστη χρέωση 3.00€. Για να κατεβάσετε την φόρμα RMA παρακαλώ πατήστε εδώ.

Backorder

Για προϊόντα που δεν υπάρχουν ετοιμοπαράδοτα δημιουργούνται αυτόματα backorder. Αν δεν επιθυμείτε να κρατηθούν ως backorder , παρακαλώ όπως το σημειώσετε στην παραγγελία σας ή μπορείτε να το διαχειριστείτε μόνοι σας από τη λίστα Backorder.

Για ανταλλακτικά ή για άλλα προϊόντα που επιθυμείτε , μπορεί να γίνει παραγγελία και η παράδοσή τους θα πραγματοποιηθεί σε διάστημα 15-20 ημερών.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι τιμές λιανικής που βλέπετε στο site μας είναι προτεινόμενες τιμές λιανικής (συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%). Χρησιμοποιώντας όμως τον προσωπικό σας κωδικό μπορείτε να δείτε τιμές χονδρικής (δεν συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%) καθώς επίσης και τη διαθεσιμότητα των προϊόντων.

Όσοι επιθυμείτε να γίνετε πελάτες μας

Αν έχετε κατάστημα χονδρικής και θέλετε να γίνετε πελάτες μας δεν έχετε παρά να συμπληρώσετε την φόρμα Νέος Λογαριασμός πατώντας εδώ. Παρακαλώ αποστείλετε ολοκληρωμένα τα στοιχεία σας Υποχρεωτικά πεδία : Επωνυμία , Διεύθυνση , ΑΦΜ , ΔΟΥ τηλέφωνα επικοινωνίας και e-mail (για να σας αποσταλεί κωδικός χονδρικής για το site μας )

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε.


 




NEA
02-12-2023 24 Χρόνια Volte-Tel Communicatinons more 23-11-2023 Μηλιόπουλος Δημήτριος Volte-Tel στο Digital Summit 2023 by SEPVE more GALAXY S24 Pre-order Calatoge BLUETOOTH OFFER S21 SERIES ACCESSORIES Voucher 200€ NSP HN30 A4 Tech Official Distributor  Bloody Official Distributor iphone 15 series Promo iPhone 13 Mask Protection ZOPO V-on line bill NewUpdate
loading...
close