Κατηγορίες

ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΣΥΣΚΕΥΩΝ

ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΚΙΝΗΤΩΝ ORIGINAL

ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ-TABLETS-FCT

SMART TECH-GADGETS-WEARABLES-BLUETOOTH

ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΣΥΣΚΕΥΩΝ - POWER BANK

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΚΙΝΗΤΩΝ-TABLETS

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ SCOOTER - ΗΛEΚΤΡΙΚΑ ΠΑΤΙΝΙΑ

ΗΧΟΣ - ΕΙΚΟΝΑ

ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

RADIO - ΣΤΑΘΕΡΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ - ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

ΠΑΡΑΪΑΤΡΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΜΗΧΑΝΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ - ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ- MYDATA - ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

JOB VOLTE-TEL LG Service mi ecosystem NSP ecosystem Lime Successories addlink silicon power crazy offers Μεταφορικά


Ο ΣΕΠΒΕ θέλοντας να προωθήσει τις δραστηριότητες των μελών του και να ενισχύσει τη γνωριμία μεταξύ των επιχειρήσεων πληροφορικής διοργανώνει και σας προσκαλεί στο Digital Summit 2023.

Το κορυφαίο ψηφιακό γεγονός θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2023 (από τις 16.30μμ έως τις 20.30μμ) και την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2023 (από τις 16.30μμ έως τις 20.00μμ) στο ξενοδοχείο Porto Palace.

Το Digital Summit 2023 απευθύνεται στις εταιρείες τεχνολογίας, πληροφορικής και επικοινωνιών, σε επιχειρήσεις άλλων κλάδων που αναζητούν συνεργάτες προϊόντων και υπηρεσιών νέας τεχνολογίας αλλά και σε ακαδημαϊκά και ερευνητικά ιδρύματα, καθώς επίσης και σε επιχειρηματικό κοινό που θα ήθελε να ενημερωθεί για τις τελευταίες εξελίξεις στον κλάδο της πληροφορικής.

Κύριοι άξονες της εκδήλωσης είναι η προβολή των πολυεπίπεδων δράσεων των μελών του ΣΕΠΒΕ και η ενίσχυση του δικτύου επαγγελματικών επαφών και συνεργασιών, εντός του διαρκώς εξελισσόμενου ψηφιακού οικοσυστήματος.

Κατά τη διάρκεια του Digital Summit, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να προβάλλουν τα προϊόντα, τις δραστηριότητες και υπηρεσίες τους, συγκεκριμένες λύσεις και έργα πληροφορικής, ευρωπαϊκά project (Case Study).

Το Digital Summit 2023 φιλοδοξεί να αποτελέσει δημόσιο πεδίο διαλόγου και εμπειριών για τη μετάβαση στην ψηφιακή εποχή!

Η είσοδος είναι ελεύθερη!

NEA
02-12-2023 24 Χρόνια Volte-Tel Communicatinons more 23-11-2023 Μηλιόπουλος Δημήτριος Volte-Tel στο Digital Summit 2023 by SEPVE more BEYOND 2024 Calatoge GALAXY S24 Pre-order 18oς Μαραθώνιος BLUETOOTH OFFER S21 SERIES ACCESSORIES Voucher 200€ NSP HN30 A4 Tech Official Distributor  Bloody Official Distributor iphone 15 series Promo iPhone 13 Mask Protection ZOPO V-on line bill NewUpdate
loading...
close