Κατηγορίες

ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΣΥΣΚΕΥΩΝ

ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΚΙΝΗΤΩΝ ORIGINAL

ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ-TABLETS-FCT

SMART TECH-GADGETS-WEARABLES-BLUETOOTH

ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΣΥΣΚΕΥΩΝ - POWER BANK

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΚΙΝΗΤΩΝ-TABLETS

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ SCOOTER - ΗΛEΚΤΡΙΚΑ ΠΑΤΙΝΙΑ

AUDIO - TV

ENERGY - ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ

RADIO - ΣΤΑΘΕΡΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ - ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

ΠΑΡΑΪΑΤΡΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΜΗΧΑΝΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ - ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ- MYDATA - ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

JOB VOLTE-TEL LG Service mi ecosystem NSP ecosystem Lime Successories addlink silicon power crazy offers Μεταφορικά
Προσοχή: Για να ισχύει η προπαραγγελία σας θα πρέπει να έχει γίνει προκατάθεση.

Για να πιστοποιηθεί ότι έγινε η προ-παραγγελία θα πρέπει να τηρηθούν τα παρακάτω:

Να κοπεί απόδειξη που έγινε η κατάθεση στην τράπεζα και να γράφει αιτιολογία

(Προ-παραγγελία ΚΙΝΗΤΟ SAMSUNG GALAXY S23 ULTRA S918 (6.8") 

5G 1TB/12GB DUAL SIM PHANTOM BLACK GR).

Ή να σταλθεί ένα Mail στο orders@volte-tel.gr ότι έχει γίνει προ-παραγγελία με το μοντέλο που επιθυμείτε.

 

Για παράδειγμα:
Προ παραγγελία για το: ΚΙΝΗΤΟ SAMSUNG GALAXY S23 ULTRA S918 (6.8") 5G 1TB/12GB DUAL SIM PHANTOM BLACK GR

 

Για την διασφάλιση και έγκαιρη παράδοση των συσκευών σε εσάς, παρακαλώ να αποστέλλετε τις προπαραγγελίες σας άμεσα τη στιγμή που παίρνετε την παραγγελία από τον πελάτη σας, για να γίνεται αυτόματη δέσμευση των συσκευών.


*To Voucher δίνεται από την Samsung για τις προπαραγγελίες 
έως και 15/02/23 μέσα από την πλατφόρμα Samsung Members 
και μπορείτε να το εξαργυρώσετε έως τις 19/05/2023.

Δώρο

Με την παρούσα Προωθητική Ενέργεια όσοι προπαραγγείλουν εντός της Διάρκειας Προπαραγγελιών και αγοράσουν το Προϊόν εντός της Διάρκειας Αγορών και πληρούν τις προϋποθέσεις των παρόντων Όρων (εφεξής οι «Δικαιούχοι»),μπορούν να αποκτήσουν εφόσον το επιθυμούν το εξής δώρο (εφεξής «το Δώρο») ακολουθώντας την κατωτέρω Διαδικασία Συμμετοχής

  • έναν ειδικό κωδικό (Voucher code) αξίας 100€ για Trade-In. Ο Δικαιούχος μπορεί, εφόσον επιθυμεί, να χρησιμοποιήσει το Voucher code για την επιστροφή του παλιού του κινητού μέσω της υπηρεσίας Trade-in που παρέχεται από την εταιρεία Green Panda Μονοπρόσωπη ΕΠΕ ("Pandas”), που εδρεύει στην Αθήνα, οδός Χάριτος αρ. 20, 10675, www.pandas.io, τηλέφωνο 2111982521, έως 19/05/2023. Η Pandas θα προσθέσει την αξία του Voucher code στο εκάστοτε προσφερόμενο από αυτή τίμημα αγοράς του παλιού του κινητού βάσει του τιμοκατάλογου της, του μοντέλου και της κατάστασης του. Ο τιμοκατάλογος της Pandas αλλάζει περιοδικά, συνεπώς οι προσφερόμενες από την Pandas τιμές για την αγορά του παλιού κινητού τηλεφώνου του Δικαιούχου μπορεί να αλλάξουν. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τιμοκατάλογο της Pandas ο Δικαιούχος μπορεί να επισκεφθεί το  www.pandas.io.

Για να αποκτήσει ο Δικαιούχος το Δώρο, θα πρέπει:

1. Να συνδεθεί στο Samsung Members μέσω του Samsung Account του ή να δημιουργήσει λογαριασμό εάν δεν έχει ήδη.

2. Να επιλέξει στο tab Πλεονεκτήματα (Benefits) την Προωθητική Ενέργεια,

3. Να καταχωρήσει στη Φόρμα Συμμετοχής τα παρακάτω στοιχεία: Email, Ονοματεπώνυμο, Ημερομηνία γέννησης, Αριθμό Τηλεφώνου, Όνομα Προϊόντος, IMEI συσκευής (Ρυθμίσεις > Πληροφορίες για το τηλέφωνο), αποδεικτικό προπαραγγελίας ή φωτογραφία του email επιβεβαίωσης της προπαραγγελίας, παραστατικό αγοράς, (καλή ανάλυση φωτογραφίας του παραστατικού προπαραγγελίας και αγοράς του Προϊόντος ώστε να είναι ευανάγνωστα τα κείμενα), Ημερομηνία αγοράς του Προϊόντος. Από το Samsung Account συμπληρώνονται αυτόματα στην Φόρμα Συμμετοχής τα εξής στοιχεία: Email, Ονοματεπώνυμο, Ημερομηνία γέννησης. Διευκρινίζεται ότι σε περίπτωση που το κατάστημα δεν εκδίδει αποδεικτικό προ-παραγγελίας τότε η Διοργανώτρια θα ζητά επιβεβαίωση της προ-παραγγελίας βάσει IMEI από το κατάστημα αγοράς. Σε αυτή την περίπτωση, για οποιαδήποτε αμφισβήτηση, οι Δικαιούχοι καλούνται να απευθύνονται στο κατάστημα αγοράς.

4. Να επιβεβαιώσει την Προωθητική Ενέργεια και τα στοιχεία του και να κάνει αποδοχή των όρων,

5. Κατόπιν συμπλήρωσης των παραπάνω στοιχείων, θα πρέπει να επιλέξει ‘’Επόμενο’’ και ‘’Περίληψη’’ για να λάβει επιβεβαίωση ότι έχει συμπληρώσει σωστά τα απαιτούμενα πεδία και κατόπιν αυτού, "Εγγραφή” για να καταχωρηθεί η συμμετοχή του.

6. Η συμμετοχή θα ελεγχθεί ως προς τη συμμόρφωση της με τους παρόντες Όρους και εφόσον πληροί τις σχετικές προϋποθέσεις, ο συμμετέχων θα λάβει εντός 7 εργάσιμων ημερών ένα email επιβεβαίωσης με το voucher code για το Trade-in ) και με τις κάτωθι λεπτομέρειες ενεργοποίησης του Δώρου . Το διάστημα αυτό ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με τον όγκο των συμμετοχών ή εξαιτίας γεγονότων και παραγόντων εκτός του ελέγχου της Διοργανώτριας.

Δώρο Voucher code αξίας 100€

«Πατώντας πάνω στον υπερσύνδεσμο (link) που περιλαμβάνεται στο email επιβεβαίωσης που σας στείλαμε και εισάγοντας τον ειδικό Voucher code στο αντίστοιχο πεδίο της φόρμας συμμετοχής στο site της Pandas, μπορείτε, εφόσον το επιθυμείτε, να επιστρέψετε το παλιό σας κινητό τηλέφωνο στην Pandas λαμβάνοντας από την Pandas ποσό 100€ επιπλέον του προσφερόμενου από την Pandas τιμήματος αγοράς της παλιάς σας συσκευής, βάσει του μοντέλου και της κατάστασης της συσκευής σας.

Η εξαργύρωση των Voucher codes με τον παραπάνω περιγραφόμενο τρόπο πρέπει να γίνει το αργότερο μέχρι 19/05/2023. Μετά την παρέλευση της εν λόγω προθεσμίας, τα Voucher codes λήγουν, δεν θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν και οι Δικαιούχοι χάνουν οριστικά το συγκεκριμένο Δώρο.

Με τη συμμετοχή σας στη διαδικασία Trade-in της Pandas δηλώνετε και εγγυάστε ότι είστε ο ιδιοκτήτης, άλλως ο νόμιμος κάτοχος της παλιάς σας συσκευής.

Προκειμένου η Pandas να προβεί σε αξιολόγηση του παλιού σας κινητού και στην υποβολή προς εσάς σχετικής οικονομικής προσφοράς, οι Δικαιούχοι που διαμένετε εντός των περιφερειακών ενοτήτων Κεντρικού Τομέα Αθηνών, Νοτίου Τομέα Αθηνών, Βορείου Τομέα Αθηνών, Δυτικού Τομέα Αθηνών, Πειραιώς, Δυτικής Αττικής, ή Ανατολικής Αττικής πρέπει να κλείσετε ραντεβού για να σας επισκεφθεί ένας εκπρόσωπος της Pandas, ενώ οι Δικαιούχοι που διαμένετε εκτός των ανωτέρω περιοχών πρέπει να αποστείλετε στην Pandas το παλιό κινητό σας χωρίς χρέωση με courier ακολουθώντας τις οδηγίες της Pandas.

Η υπηρεσία Trade-in παρέχεται από την Pandas υπό τον αποκλειστικό της έλεγχο και ευθύνη της. Ομοίως, η σύμβαση πώλησης του παλιού σας κινητού τηλεφώνου συνάπτεται από εσάς με την Pandas και το τίμημα πώλησης (στο οποίο συμπεριλαμβάνεται η αξία του Voucher code) καταβάλλεται από την Pandas στον τραπεζικό σας λογαριασμό σε επίσημα αναγνωρισμένο πιστωτικό ίδρυμα της Ελλάδας με τη χρήση του κωδικού ΙΒΑΝ.

Η Samsung δεν εμπλέκεται στη διαδικασία του Trade-In, δηλαδή στη διαδικασία αποστολής του παλιού σας κινητού στην Pandas, στη διαδικασία αξιολόγησης της κατάστασής του και της αξίας του από την Pandas, στην από μέρους σας αποδοχή της οικονομικής προσφοράς της Pandas και στη σύναψη της μεταξύ σας σύμβασης πώλησης.

Πριν παραδώσετε το παλιό σας κινητό στην Pandas πρέπει να δημιουργείτε και να διατηρείτε αντίγραφα ασφαλείας όλων των αρχείων, δεδομένων, επαφών, προγραμμάτων, λογισμικών, εφαρμογών κλπ («Δεδομένων») σε δικό σας ξεχωριστό μέσο αποθήκευσης και να διαγράφετε όλα τα Δεδομένα που περιέχονται σε αυτή πραγματοποιώντας επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Η Samsung δεν φέρει ευθύνη σε περίπτωση απώλειας, διαγραφής ή αλλοίωσής των Δεδομένων σας κατά τη διάρκεια της διαδικασίας Trade-in ή για τυχόν δεδομένα που παρέμειναν στη συσκευή.

Η χρήση του voucher code προϋποθέτει την ολοκλήρωση της διαδικασίας Trade-in της Pandas σύμφωνα με τους όρους και προϋποθέσεις της εν λόγω υπηρεσίας. Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να κάνετε Trade-in το παλιό σας κινητό τηλέφωνο στην Pandas, σε περίπτωση που δεν πληροίτε τους όρους και προϋποθέσεις της υπηρεσίας, σε περίπτωση απόρριψης της αίτησής σας από την Pandas λόγω μη πλήρωσης των όρων και προϋποθέσεων της υπηρεσίας της, καθώς και σε περίπτωση που δεν αποδεχθείτε την οικονομική προσφορά της Pandas ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο δεν ολοκληρώσετε τη διαδικασία Trade-in της Pandas, τα Voucher codes δεν θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν και οι Δικαιούχοι χάνουν οριστικά το συγκεκριμένο Δώρο, χωρίς άλλη υποχρέωση της Samsung.
 


NEA
05-12-2022 23 Χρόνια Volte-Tel Communicatinons more 22-11-2021 9ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος more iphone 15 series 11oς Νυχτερινός Calatoge BLUETOOTH OFFER S21 SERIES ACCESSORIES Voucher 200€ NSP HN30 A4 Tech Official Distributor  Bloody Official Distributor Promo iPhone 13 Mask Protection ZOPO V-on line bill NewUpdate
loading...
close