Κατηγορίες

ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΚΙΝΗΤΩΝ

ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΚΙΝΗΤΩΝ - TABLETS - WEARABLES

ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΚΙΝΗΤΩΝ ORIGINAL

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ-GADGETS-WEARABLES-BLUETOOTH

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ SERVICE

ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ-TABLETS-FCT

AUDIO - VIDEO

ENERGY - ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ

RADIO - ΣΤΑΘΕΡΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ - ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

NATIONAL GEOGRAPHIC - ΠΑΡΑΪΑΤΡΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΜΗΧΑΝΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ - ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

V-on line bill NSP 1800 LG Service addlink NewUpdate silicon power idol crazy offers V-Sound Pro VT-900 VT600 NEW PRICE Μεταφορικά

ΓΑΝΤΙΑ ΑΦΗΣ ΓΙΑ ΟΘΟΝΕΣ TOUCH FUCHSIA VOLTE-TEL

Κωδικός είδους:8159190
BARCODE:5205308159190
Κατασκευαστής:VOLTE-TEL
Μάρκα:VOLTE-TEL

Προτεινόμενη λιανική 6.99 €

ΔιαθέσιμοΝέα ΓΑΝΤΙΑ ΑΦΗΣ ΓΙΑ ΟΘΟΝΕΣ TOUCH από την VOLTE-TEL το απόλυτο χειμωνιάτικο αξεσουάρ για όλους τους κατόχους συσκευών με οθόνες αφής, όπως smartphones, tablets ή φορητούς υπολογιστές. Δεν χρειάζεται πλέον να έχετε τα χέρια σας γυμνά για να χρησιμοποιήσετε την οθόνη αφής τους κινητού σας.
Τα ΓΑΝΤΙΑ ΑΦΗΣ ΓΙΑ ΟΘΟΝΕΣ TOUCH είναι η ιδανική λύση για να κρατάτε τα χέρια σας ζεστά και προστατευμένα από το κρύο και συγχρόνως να εργάζεστε υπαίθρια χωρίς κανένα πρόβλημα στην οθόνη αφής του smartphone ή του tablet σας. Με τεχνολογία playpoint που σας επιτρέπει να χειρίζεστε άψογα τις συσκευές σας ακόμα και όταν βρίσκεστε σε εξωτερικό χώρο και το κρύο είναι τσουχτερό! Τα ΓΑΝΤΙΑ ΑΦΗΣ ΓΙΑ ΟΘΟΝΕΣ TOUCH ενσωματώνουν μεταλλικές ίνες (metal fiber) στους αντίχειρες, τους δείκτες και τους μέσους για τη μετάδοση χειρισμών αφής χωρίς να τα βγάζετε, δεν βλάπτουν και δεν κάνουν καμία ζημιά στην οθόνη, είναι ελαστικά και εφαρμόζουν απόλυτα στα χέρια σας.
Τα ΓΑΝΤΙΑ ΑΦΗΣ ΓΙΑ ΟΘΟΝΕΣ TOUCH είναι διαθέσιμα σε 7 διαφορετικά χρώματα Μαύρο, 'Ασπρο, Μπλε, Φούξια, Σιέλ, Μωβ, και Κόκκινο για να επιλέξετε.
NEA
23-08-2019 8ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης more 18-08-2019 Προπαραγγελία Samsung Galaxy Note10 more S20 PREORDER iphone 11 pro max iphone 11 pro iphone 11 iPhone XS MAX iphoneX iPhone XR Accessories Note 10 promo galaxy s8 Cases Note8 s9 s9+ accessories ZOPO Samsung Note 9 iphone 8 | 7
loading...
close