Κατηγορίες

ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΚΙΝΗΤΩΝ

ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΚΙΝΗΤΩΝ ORIGINAL

ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ SERVICE

ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ-TABLETS

AUDIO - VIDEO

ENERGY - ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ

RADIO - ΣΤΑΘΕΡΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ - ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

NATIONAL GEOGRAPHIC - ΠΑΡΑΪΑΤΡΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΜΗΧΑΝΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ - ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ

CRAZY OFFERS

Smart Android TV Box DIAS VT-500 LG Service addlink NewUpdate silicon power idol crazy offers V-Sound Pro VT-900 VT600 NEW PRICE Μεταφορικά

Όροι και προϋποθέσεις

·Πριν από την αποστολή προϊόντων στην εταιρεία μας, πρέπει να αποστείλετε συμπληρωμένη την παραπάνω φόρμα και να λάβετε e-mail με Αριθμό RMA

·Η φόρμα RMA θα πρέπει να είναι πλήρως συμπληρωμένη, έτσι ώστε να μην υπάρχει καθυστέρηση ως προς την διεκπεραίωσή της.

·Προϊόντα χωρίς Αριθμό RMA δεν θα γίνονται αποδεκτά και θα επιστρέφονται με χρέωση παραλήπτη. (Αυτό σημαίνειότι και τα επιστρεφόμενα προϊόντα που δίνετε στους πωλητές πρέπει πρώτα να έχουν πάρει έγκριση και αριθμό RMAαπό την εταιρεία.)

·Παρακαλώ να γίνεται αποστολή μόνο των προϊόντων που βρίσκονται στην φόρμα έγκρισης και όχι όλα τα είδη που έχετε δηλώσει στην φόρμα RMA.

·Η αποστολή Δελτίου Αποστολής μαζί με την φόρμα RMA μέσα στο δέμα είναι απαραίτητη. Σε κάθε άλλη περίπτωση, παρακαλώ επικοινωνήστε με την εταιρεία.

·Η έγκριση RMA βασίζεται στα πραγματικά προϊόντα που έχει παραλάβει η εταιρεία και θα σας ενημερώσει για την κατάσταση παραλαβής τους.

·Το RMA ισχύει για 15 εργάσιμες ημέρες.

·Για επιστροφή original accessories και κινητών τηλεφώνων, θα πρέπει να αποστέλλετε τα προϊόντα με την συσκευασία τους και την απόδειξη λιανικής για να σταλεί στον κατασκευαστή ως συνοδευτικό.

Χρεώσεις αποστολών για ελαττωματικά προϊόντα

·Για την χρέωση αποστολής κατά την επιστροφή των προϊόντων ισχύουν τα παρακάτω: Original accessories και συσκευές άνω των 100 ευρώ καθαρής αξίας θα γίνεται με ACSχρέωση δική μας ή κατά την επίσκεψη του πωλητή στο χώρο σας.

·Υπόλοιπα προϊόντα, αξεσουάρ κινητών, ανταλλακτικά κτλ άνω των 30 ευρώ καθαρής αξίας θα γίνεται με ACS χρέωση δική μας μας ή κατά την επίσκεψη του πωλητή στο χώρο σας.

·Η χρέωση για αποστολή προϊόντων με ACS που κοστίζουν λιγότερο από τις παραπάνω αξίες θα χρεώνεται 3 ευρώ.

·Αν μετά τον έλεγχο, το προϊόν/προϊόντα δεν είναι ελαττωματικό/α, ο πελάτης βαρύνετε τα έξοδα αποστολών. Ελάχιστη χρέωση 3.00€.

Εγγύηση προϊόντων

DOA (Defective on Arrival) θεωρούνται τα προϊόντα που έχουν παρουσιάσει πρόβλημα και έχουν αγοραστεί εντός 5 εργάσιμων ημερών.

Η εγγύηση δεν καλύπτει βλάβες που προκλήθηκαν από κακή χρήση του μηχανήματος, κακή εγκατάσταση, πτώση ή προσπάθεια επισκευής του από μη εξουσιοδοτημένο service. Επίσης ή εταιρεία μας δεν ευθύνεται για τυχόν βλάβες που προκλήθηκαν από λανθασμένη ηλεκτρική εγκατάσταση ή πτώση της τάσης και διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος. Η εγγύηση παρέχεται στον πρώτο αγοραστή και ισχύει από την ημερομηνία αγοράς του μηχανήματος με την αποστολή του τιμολογίου/απόδειξης αγοράς του.

Εγγύηση ανταλλακτικών

Όλα τα προϊόντα θα πρέπει να φέρουν τη σήμανση VL.
Συνθήκες που καθιστούν το προϊόν εκτός εγγύησης:
Οι ταινίες ασφαλείας , Φιλμ προστασίας και ετικέτες αναγνώρισης του προϊόντος θα πρέπει να μην έχουν σχιστεί ή αφαιρεθεί.
Το προϊόν θα πρέπει να είναι αυστηρώς εντός εγγύησης σε 3 μήνες που παρέχεται.
Το προϊόν δεν θα πρέπει να φέρει σπάσιμο , ράγισμα η γρατζουνιά, η ταινία σύνδεσης να μην έχει κοπεί η να έχει τσακίσει σε καμία περίπτωση.
Δεν θα πρέπει να έχει αφαιρεθεί η να έχει έρθει σε επαφή κανένα άλλο εξάρτημα με ξένα σώματα όπως υγρά.
Να μην έχει επισκευαστεί και να μην έχει γίνει καμία είδους επέμβαση στο προϊόν.


NEA
02-03-2018 ZOPO: Αποκλειστικός Διανομέας Ελλάδα & Κύπρο more 01-03-2018 Προπαραγγελία Samsung Galaxy S9 | S9 Plus more ZOPO Μαραθώνιος s9 s9+ accessories promo galaxy s8 Cases Note8 V-on line bill iphoneX iphone 8 | 7
loading...
close