Κατηγορίες

ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΚΙΝΗΤΩΝ

ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΚΙΝΗΤΩΝ ORIGINAL

ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ SERVICE

ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ-TABLETS

AUDIO - VIDEO

ENERGY - ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ

RADIO - ΣΤΑΘΕΡΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ - ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

NATIONAL GEOGRAPHIC - ΠΑΡΑΪΑΤΡΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΜΗΧΑΝΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ - ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ

CRAZY OFFERS

Smart Android TV Box DIAS VT-500 LG Service addlink NewUpdate silicon power idol crazy offers V-Sound Pro VT-900 VT600 NEW PRICE Μεταφορικά

Η «Μηλιόπουλος Δημήτριος και ΣΙΑ Ο.E.» με τον διακριτικό τίτλο VOLTE-TEL Communications, δραστηριοποιείται στον χώρο της κινητής τηλεφωνίας από το 1999. Παρέχει πανελλαδική κάλυψη αποκλειστικά σε επίπεδο χονδρικής πώλησης και το πεδίο δράσης της σήμερα εκτείνεται σε 5 τομείς:

Κινητή τηλεφωνία:

Κύριο αντικείμενο είναι η εισαγωγή και εμπορία εξαρτημάτων κινητής τηλεφωνίας, ανταλλακτικών και κινητών τηλεφώνων. Συγκεκριμένα, διαθέτει μπαταρίες, φορτιστές αυτοκινήτου και ταξιδίου, ασύρματα Car Kit, Bluetooth, καλώδια Data για αποστολή και λήψη δεδομένων, Hands Free και επενδύσεις, προϊόντα bluetooth, ανταλλακτικά (οθόνες, flex καλώδια κ.α.) για όλα τα μοντέλα που κυκλοφορούν στην αγορά. Η γκάμα των προϊόντων μας εμπλουτίζεται συνεχώς με εισαγωγές νέων προϊόντων με το brand VOLTE-TEL, καθώς και με μπαταρίες παντός τύπου με το brand VOLTE-POWER, άριστης ποιότητας με πιστοποιήσεις CE και Rohs, για να παρέχουμε στον πελάτη μας την μέγιστη δυνατή ασφάλεια και προστασία.

Πέρα από τα προϊόντα με brand VOLTE-TEL, η εταιρεία μας είναι επίσημος αντιπρόσωπος της BUGATTI & Jim Thomson για την Ελλάδα και την Κύπρο που ασχολείται με θήκες για κινητά τηλεφώνα, tablets και notebook καθώς επίσης και της εταιρείας Krusell και IDOL 1991, εταιρείες παγκοσμίου φήμης με διεθνές κύρος. Η εταιρεία μας επίσης διαθέτει πλήρη γκάμα original προϊόντων. Σε όλα τα προϊόντα VOLTE-TEL παρέχεται εγγύηση καλής λειτουργίας 1 - 2 έτη ανάλογα με το είδος του κάθε προϊόντος. Μέσω του δικτύου πωλήσεών της διαθέτει πακέτα καρτοκινητής τηλεφωνίας και κάρτες ανανέωσης χρόνου ομιλίας. Έχει την διάθεση χονδρικής για της μηχάνημα άυλων καρτών και τερματικά εξόφλησης λογαριασμών.

Σταθερή τηλεφωνία - Τηλεφωνικά Κέντρα:

Είναι αντιπρόσωπος της Γερμανικής Εταιρείας AGFEO που ασχολείται με τηλεφωνικά κέντρα και παρέχει ολοκληρωμένα συστήματα και υπηρεσίες για κάθε τύπο επιχείρησης. Διαθέτει από απλά Τηλεφωνικά κέντρα ενός σπιτιού ή μικρής επιχείρησης έως ξενοδοχείου με πρόγραμμα χρονοχρέωσης και λίστα εξερχόμενων-εισερχομένων κλήσεων δίνοντας έτσι τις καλύτερες λύσεις για κάθε απαίτηση καθώς επίσης εγγύηση καλής λειτουργίας 2 ετών. Προσφέρουμε ποικιλία σε σταθερά και ασύρματα τηλέφωνα, τηλεφωνικά κέντρα, προϊόντα DATA και παραϊατρικά προϊόντα, όπως πιεσόμετρα, θερμόμετρα κ.ά. όλα με εγγύηση 2 ετών καθώς επίσης είδη NATIONAL GEOGRAPHIC όπως μετεωρολογικούς σταθμούς, βαρόμετρα, θερμόμετρα κτλ.

Μηχανές γραφείου:

Η VOLTE-TEL Communications παρέχει λύσεις και σε μηχανές γραφείου μέσα από μια πλούσια γκάμα προϊόντων που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει fax, πολυμηχανήματα, εκτυπωτές, φωτοτυπικά και αναλώσιμα αυτών, σε συνεργασία με την SAMSUNG, όπως επίσης και ζυγαριές, ταμειακές μηχανές, μηχανές αναγνώρισης χαρτονομισμάτων και μπαταρίες όλων των ειδών, όπως φωτογραφικές, επαναφορτιζόμενες, νομίσματος λιθίου, μπαταρίες οικιακής χρήσης των εταιρειών SANYO, GP και Volte-Power καθώς και ειδικής χρήσης μολύβδου LEOCH, ΚIEL, YES και Volte-Power.

Προϊόντα υψηλής τεχνολογίας:

Είναι επίσημος αντιπρόσωπος Ελλάδας του εργοστασίου SILICON POWER, που ασχολείται με κάρτες μνήμης και usb flash drive. Η σύνθεση της παρουσίας της εταιρείας στον χώρο της υψηλής τεχνολογίας ολοκληρώνεται με MP3 FM transmitter, Bluetooth συσκευές, High-Tech Gadgets, ψηφιακούς δέκτες κ.α.

Υπηρεσίες:

Η εταιρεία μας διαθέτει τμήμα service με προσωπικό ειδικά καταρτισμένο για τα προϊόντα με τα οποία ασχολείται όπως κινητά τηλέφωνα όλων των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας, smartphones, tablets, σταθερά τηλέφωνα, τηλεφωνικά κέντρα κ.α.

 

Από την ίδρυσή της έως σήμερα, η VOLTE-TEL Communications παρουσιάζει ραγδαία ανοδική πορεία, που έχει σαν αποτέλεσμα την συνεργασία με ομίλους όπως COSMOTE και η WIND, καθώς επίσης και άλλες μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων όπως τα καταστήματα Γερμανός, Public, Media Markt, You.gr κ.α.

Μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας στο internet www.volte-tel.gr, η οποία περιλαμβάνει την πλήρη γκάμα των προϊόντων μας με προτεινόμενες τιμές λιανικής.

Η VOLTE-TEL Communications εφαρμόζει on-line σύστημα παραγγελιοληψίας αποκλειστικά και μόνο από τους πελάτες-καταστήματα της, μέσω του προσωπικού τους κωδικού. Επιπλέον μπορούν να ενημερωθούν εκτός των τιμών χονδρικής και διαθεσιμότητας των προϊόντων, για τις παραγγελίες, τα backorder τους και τις καρτέλες-υπόλοιπα. Το ίδιο ισχύει και για τους πελάτες-καταστήματα του εξωτερικού στο www.volte-tel.com

Η ανοδική αυτή πορεία οφείλεται στον συνδυασμό τεσσάρων παραγόντων:

•Στην εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων μας

•Στην ευρεία και αστείρευτη γκάμα

•Στις ανταγωνιστικές τιμές

•Στην πολυετή εμπειρία και γνώση του προσωπικού μας, όσον αφορά θέματα υψηλής τεχνολογίας και κινητής τηλεφωνίας

Πρωταρχικός σκοπός της εταιρίας είναι η άμεση εξυπηρέτηση και ικανοποίηση των απαιτήσεων των πελατών μας, στόχος που επιτυγχάνεται γιατί η VOLTE-TEL Communications δίνει τη  σωστή και έξυπνη επιλογή για όλα.


NEA
06-09-2018 7ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης more 02-03-2018 ZOPO: Αποκλειστικός Διανομέας Ελλάδα & Κύπρο more iPhone XS MAX Μαραθώνιος iphoneX iPhone XR ZOPO Samsung Note 9 s9 s9+ accessories promo galaxy s8 Cases Note8 V-on line bill iphone 8 | 7
loading...
close